tiistai 28. heinäkuuta 2020

Mustapäät eri muodoissaan hoidetaan normaalisti clearasililla ei rajoja, ei haaroja, eikä raajoja aukaisten

Mustapäät eri muodoissaan hoidetaan normaalisti clearasililla ei rajoja, ei haaroja, eikä raajoja aukaisten

Kuntavaalit Tampere sitoutumaton kuntavaaliehdokas Tampereella Seppo Lehto 

https://sitoutumaton-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

Yhteislistalaisia samoin haussa, tervetuloa mukaan: 
https://sitoutumattomien-yhteislista.blogspot.com/


Ehdokkaita kuntavaaleihin isänmaallisin tavoittein haussa, tervetuloa mukaan "Suomi takaisin"-linjalla suomalaisin ehdokkain kuntavaaleissakin ilman koraanin siteerauksia tai kommunistista manifestia vaahdoten

Somaleilla kuten muillakin Mustan Afrikan populoilla on tilaa Afrikassa, älkäämme antautuko imperialiminsa uudeksi siirtomaaksi.


Huonoja saastuttavia kommunistisia ja maatamme mädättäviä vaihtoehtoja pitää vastustaa aina, vaikka ei olisi vaihtoehtoja. 

Ihmisoikeudet kunniaan alkuperäkansan oikeudet etusijalle matuinvaasion sijaan:

Parempi olla pattitilanteessa, kuin asuttaa maatamme neekereillä, somaleilla ja kasvattaa verorasitustamme perusteettomasti tehden suomalaisuudesta rikoksen.


https://kuntavaaleissa-pro-white-lives.blogspot.com/

----------


Heinäkuun 30. päivä vietettävän #CrimeaIsUkraine-päivän idea on hyvin yksinkertainen, sen avulla on tarkoitus nostaa sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä, CrimeaIsUkraine-hashtagilla varustettu tunniste jälleen ensimmäiseksi. 

Syy ihmisten aktivointiin löytyy Ryssälän eli moskovan oblastin hallintoa tukevien trollien ja desanttiaktivistien toiminnasta, heidän onnistuttua nostaa CrimeaIsRussia-hashtag ensimmäiseksi, saaden toimintaansa voimakasta tukea Ryssälän hallinnon edustajilta ja suurlähetystöiltä kautta maailman. 

Tilanteen korjaamiseksi twitterissä käyttäjä @GlasnostGone ryhtyi aktivoimaan ihmisiä #CrimeaIsUkraine-kampanjan taakse ja erilliseksi ”Krim on osa Ukrainaa” -päiväksi, jolloin olemme erityisen aktiivisia, valikoitui kuun toiseksi viimeinen päivä. Kampanjansa tueksi @GlasnostGone eli Alex King julkaisi blogin ”July 30th is a #CrimeaIsUkraine Campaing Day – Get Involved”.

--------
https://must-read-pakko-lukea.blogspot.com/
-------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti